« Back

Tuotesuunnittelija, Halton Marine Lahti

14/02/2020
Haemme Halton Marinelle Lahteen tuotesuunnittelijaa kesäksi 2020.

Avoin kesätyöpaikka: Tuotesuunnittelija, Halton Marine Lahti

Haemme Halton Marinelle Lahteen tuotesuunnittelijaa kesäksi 2020.
 
Työtehtäviisi kuuluvat asiakas- ja tuotantopiirustusten tekeminen vaativiin marine, öljy- ja kaasu- sekä navy -asiakasprojekteihin. Toimit osana Halton Marinen dokumentaatiotiimiä. 
 
Voit olla opiskelija ja mahdollisesti opiskelet kone- tai tuotantotekniikaa (AMK tai DI) tai vastaavaa tekniikan alalla. Lisäksi toivomme, että sinulla on jo jonkin verran suunnittelukokemusta aikaisempien työtehtäviesi kautta ja tunnet entuudestaan SolidWorks suunnitteluohjelmiston. Tärkeää on myös, että sinulla on tekniikan alan perusosaaminen hallussa, omaat innostuneen asenteen ja omaksut uusia asioita nopeasti. Olet työskentelytavaltasi itseohjautuva sekä oma-aloitteinen ja tulet vaivatta toimeen tiimityöskentelytilanteissa.
 
Arvostamme lisäksi:
  • Office -ohjelmisto osaamista 
  • Kokemusta ohutlevysuunnittelusta
  • Sujuvaa kirjallista englannin kielen taitoa
  • Sujuvaa suullista sekä kirjallista suomen kielen taitoa
 
Tehtävä edellyttää hyvää paineensietokykyä sekä avointa ja positiivista asennetta. Työskentelytavoiltasi olet erittäin tarkka ja työsi jälki on huolellista. Olet oma-aloitteinen ja työskentelet sujuvasti niin ryhmässä kuin yksinkin. Osaat kommunikoida erilaisissa tilanteissa luontevasti.  Työskentelet mielelläsi asiakasrajapinnassa ja kykenet havaitsemaan asiakkaiden tarpeet. 
 
Kiinnostuitko tehtävästä?
 
Kyseinen työtehtävä on loistava mahdollisuus projektityöstä kiinnostuneelle ja motivoituneelle henkilölle päästä kartuttamaan arvokasta kokemusta kansainvälisessä ja arvostetussa yrityksessä. Tehtävässä saat laaja-alaisen näkemyksen Haltonin toiminnasta sekä arvokasta kokemusta alalta.
 
Kesätyön kesto on toukokuun alusta elokuun loppuun.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Documentation Team Leader Tommi Kauppinen, p. 040-831 4878
 
Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse HR Country Manager Mia Könnilälle ([email protected]) viimeistään 31.3.2020.