« Back

Halton söker Innesäljare

06/04/2018
Lockar kundvård, service, försäljning och teknisk rådgivning? Vill du vara med och ta Halton till nästa nivå? Vi söker medarbetare som vill vara med och bidra med sina kunskaper och med sitt engagemang.

Halton söker Innesäljare

Vi söker dig som vill vara med och ge Haltons kunder bästa tänkbara service och stödja dem med kvalificerad rådgivning i deras köpprocess. Du kommer att ingå som en lagspelare i ett professionellt säljteam och erbjuds ett spännande och omväxlande jobb hos en av branschens ledande ventilationsleverantörer. Halton är ett företag som sätter kunden i fokus, medarbetare som trivs i sin roll och vill göra det där lilla extra. Vi tror att det är den inställningen som får kunden att komma tillbaka till oss gång efter gång.
 
Som innesäljare blir du en viktig del i vår organisation där du samarbetar med utesäljarna genom hela affärsprocessen för att ge våra kunder bästa, tänkbara service och rådgivning. Dina arbetsuppgifter är omväxlande och innefattar bl.a;
  • Rådgivning
  • Produktval
  • Beställningar
  • Offertförfrågningar
  • Orderhantering
  • Logistik
  • Leverantörskontakter

Om dig
Vi söker dig som motiveras av att ge högsta tänkbara service och rådgivning. Din bakgrund kan variera men meriterande är om du är allmänt tekniskt kunnig och/eller har branscherfarenhet. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är ansvarsfull, öppen och engagerad. För att lyckas som innesäljare arbetar du metodiskt och har en god administrativ förmåga.

Placering: Haltons huvudkontor i Täby.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sverige Chef Henrik Daun 070-270 93 87.
Varmt välkommen med Din ansökan till oss senast den 13/4. För att hålla upp tempot i rekryteringsprocessen kommer vi att bearbeta inkomna ansökningar löpande. Maila ansökan mailto:[email protected]

 

Sverige Chef
Henrik Daun
Halton är en global leverantör av ventilationsprodukter med fabriker i Europa, Asien och Amerika med försäljningskontor i 33 länder. Halton arbetar med offentliga byggnader, sjukhus, bostäder, storkök och offshore. Vår målgrupp i Sverige är installatörer, installationskonsulter, byggbolag, fastighetsägare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Halton Group omsätter ca 2 miljarder och har ca 1500 anställda.