« Back

Sähkö- ja automaatioinsinööri, Halton Marine - Lahti

29/04/2019

Sähkö- ja automaatioinsinööri, Halton Marine - Lahti

Haemme Halton Marinelle Lahteen

SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOINSINÖÖRIÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat sähkö- ja automaatiosuunnittelu vaativissa Marine, Oil&Gas ja Navy -asiakasprojekteissa läpi tarjous- ja toimitusketjun. Toimit osana Halton Marinen dokumentaatiotiimiä Lahdessa, tehtävään voi myös mahdollisesti liittyä projektipalavereita ja käyttöönottoon liittyviä työmatkoja globaalisti. Olennainen osa tehtävääsi on myös suunnitelmien tuottamiseen liittyvien työkalujen ja prosessien kehittäminen.

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva insinöörin (AMK tai DI) tutkinto sähkö- ja/tai automaatiotekniikan alalta. Lisäksi toivomme, että sinulla on jo jonkin verran sähkösuunnittelukokemusta aikaisempien työtehtäviesi kautta erityisesti laivanrakennusalalta ja tunnet entuudestaan SolidWorks Electrial -sähkösuunnitteluohjelmiston. Tärkeää on myös, että sinulla on sähköalan perusosaaminen hallussa, omaat innostuneen asenteen ja omaksut uusia asioita nopeasti. Olet työskentelytavaltasi itseohjautuva sekä oma-aloitteinen ja tulet vaivatta toimeen tiimityöskentelytilanteissa.

Lisäksi arvostamme seuraavia ominaisuuksia:

  • sujuvaa kirjallista ja suullista englannin, sekä suomen kielen taitoa
  • sähköalan standardien ja määräysten tietämystä erityisesti laivanrakennusalalta
  • Office -ohjelmisto osaamista
  • paineensietokykyä
  • kokemusta PLC-ohjelmoinnista sekä ymmärrys HMI:stä, sekä LON ja Ethernet verkoista

Työskentelytavoiltasi olet erittäin tarkka ja työsi jälki on huolellista. Olet oma-aloitteinen ja työskentelet sujuvasti niin ryhmässä kuin yksinkin. Osaat kommunikoida erilaisissa tilanteissa luontevasti.  Työskentelet mielelläsi asiakasrajapinnassa ja kykenet havaitsemaan asiakkaiden tarpeet.

Kyseinen työtehtävä on loistava mahdollisuus projektityöstä kiinnostuneelle ja motivoituneelle henkilölle päästä kartuttamaan arvokasta kokemusta kansainvälisessä ja arvostetussa perheyrityksessä. Tehtävässä saat laaja-alaisen näkemyksen Haltonin toiminnasta sekä Marine ja Oil&Gas toimialasta.

Meillä saat mahdollisuuden moninaisiin työtehtäviin ja pääset osaksi mukavan rentoa työyhteisöä. Työntekijöitämme kannustetaan kehittämään jatkuvasti toimintatapoja lean-periaatteiden mukaisesti. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista, työssäjaksamisesta ja ammatillisesta koulutuksesta sekä tarjoamme henkilöstölle kattavat työsuhde-edut.

Kiinnostuitko tarjoamastamme mahdollisuudesta ja koet sopivasi kasvavaan joukkoomme?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen sähköpostitse HR Country Manager Mia Könnilälle ([email protected]) viimeistään 26.5.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa
Tommi Kauppinen
Documentation team leader
puh. 040 831 4878 tai [email protected]

About Halton

Halton Group is the global technology leader in indoor air solutions for demanding space. We provide solutions for commercial and public premises, healthcare institutions and laboratories, professional kitchens and restaurants. Halton Marine in Lahti manufactrures solutions for cruise ships and energy industries. Halton Group has production facilities in Finland, France, Germany, UK, USA, Canada, China and Malaysia. The company´s turnover in 2018 was approximately 218 MEUR with a staff of nearly 1500 people. Read more about Halton at halton.com.