« Atrás

Vientiassistentti

04/03/2019

Vientiassistentti

Haemme Halton Marine Oy:lle Lahden toimipisteeseen

Vientiassistenttia

määräaikaiseen työsuhteeseen

Vientiassistentin tehtävänä on asiakastilausten käsittely ja vahvistaminen. Tehtäviin kuuluvat myös esimerkiksi yleinen asiakaspalvelu, vientitilausten laskutus, toimituksiin liittyvien dokumenttien tuottaminen ja kuljetusjärjestelyt. Roolissasi teet tiivistä yhteistyötä tiimimme jäsenten sekä tarvittaessa eri asiantuntijoidemme kanssa tiedonkeruuseen liittyen.

Odotamme sinulta koulutusta tai useamman vuoden kokemusta kansainvälisestä kaupasta ja erityisesti viennin tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää luontevaa työskentelyä asiakasrajapinnassa. Toimintatavoiltasi olet järjestelmällinen ja tehokas, pystyt toimimaan loogisesti ja priorisoiden kiireenkin keskellä. Nautit monipuolisista avustavista töistä ja siitä, että tehtävänkuvasi on laaja ja että ilmassa on monta palloa yhtä aikaa.

Tehtävä edellyttää hyvää paineensietokykyä ja erinomaista suullista ja kirjallista englanninkielen taitoa. Osaat käyttää sujuvasti MS Office ohjelmia. Arvostamme myös oma-aloitteisuutta ja työskentelyä sujuvasti niin ryhmässä kuin yksinkin. Olet joustava ja kunnioitat sekä noudatat vaadittuja aikatauluja.

Meillä saat mahdollisuuden moninaisiin työtehtäviin ja pääset osaksi mukavan rentoa työyhteisöä. Työntekijöitämme kannustetaan kehittämään jatkuvasti toimintatapoja lean-periaatteiden mukaisesti. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista, työssäjaksamisesta ja ammatillisesta koulutuksesta sekä tarjoamme henkilöstölle kattavat työsuhde-edut.

Kiinnostuitko tarjoamastamme mahdollisuudesta ja koet sopivasi kasvavaan joukkoomme?

Työsuhde alkaa keväällä sopimuksen mukaan ja päättyy 30.9.2019.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen sähköpostitse HR Country Manager Mia Könnilälle ([email protected]) viimeistään 17.3.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa
Export & Sales Team Manager Susanna Ahonen
p. +358 20 792 2408

About Halton

Halton Group is the global technology leader in indoor air solutions for demanding spaces. We provide solutions for commercial and public premises, healthcare institutions and laboratories, professional kitchens and restaurants. Halton Marine in Lahti manufactrures solutions for cruise ships and energy industries. Halton Group has production facilities in Finland, France, Germany, UK, USA, Canada, China and Malaysia. The company´s turnover in 2018 was approximately 218 MEUR with a staff of 1550 people. Read more about Halton at halton.com.