Siirry sisältöön

Hygieeninen ja mukava ympäristö potilaille, lääkäreille ja sairaanhoitajille.

Haltonin Vita -leikkaussaliratkaisut tarjoavat täyden valikoiman ja kaikki korkeimmat standardit täyttäviä ilmavirtajärjestelmiä parantamaan leikkaussalien ilmanpuhtautta ja lämpöolojen hallintaa.
Nämä turvalliset ja energiatehokkaat ilmanvaihtojärjestelmät kattavat kaikki tarvittavat osa-alueet suorituskyvyn takaamiseksi.

Tyypillisiä haasteita

Tyypillinen leikkaussalien haaste on, että potilas voi saada infektion leikkauksen aikana.

Toinen haaste on luoda mukava työympäristö, koska lämpöviihtyvyyden mieltymykset vaihtelevat huomattavasti yksittäisten kirurgien, anestesialääkäreiden ja potilaiden välillä.

Leikkaussali on lisäksi usein täynnä laitteita, jotka voivat haitata ihmisten liikkumista ja huoneen ilmanvaihtoa. Tällä puolestaan voi olla kielteisiä vaikutuksia ilman puhtauteen tai leikkausalueeseen.

Halton voi luoda sinulle leikkaussalin, joka tarjoaa joustavaa käytettävyyttä ja jonka avulla voit käyttää koko huonetta. Lisäksi toimenpiteiden välinen kiertoaika on alle 10 minuuttia – olet valmis seuraavaan leikkaukseen hyvin pian. Samalla voimme taata erittäin puhtaan toimintaympäristön.

Haltonin ratkaisu on erittäin energiatehokas, joten se pienentää energialaskujasi. Lisäksi huone on paljon hiljaisempi kuin monet tällä hetkellä markkinoilla saatavilla olevat järjestelmät. Laimennusta yhdistävä ilmanvaihtoratkaisumme luo mukavan työympäristön ja vedon riski on hyvin pieni, jolloin ratkaisu ei puhalla kylmää ilmaa niskaasi. Halton voi tarjota sekä erittäin puhtaan (ISO 5) että puhtaan (ISO 7) luokan leikkaussaleja.

Katso video Haltonin Vita OR -ratkaisusta!

Ilmainen lataus

Esite

Halton_Vita_OR_brochure_FI coverEristysratkaisu      Haltonin Vita OR -ratkaisu

Lue esite

Contact Us!

Our team looks forward to hearing from you. Please give us a call, send us an e-mail or fill in the form. We’ll be in touch with you shortly.

For inquiries, request for quotations, ask our specialist. We are here for you.

Contact form

  • Hidden
  • Max. tiedoston koko: 64 MB.