Hoppa till innehåll

Gu Xiao Lin
avdelningschef för marinprojekt – Kina

För 13 år sedan, när Xiaolin Gu första gången klev in på Haltons Shanghai-kontor som teknisk ingenjör, började Halton få fart på verksamheten. Han kommer ihåg sina första tankar: ”Herregud, det här är ett riktigt litet företag!” Den första chocken förvandlades till beslutsamhet och snabbt sa han till sig själv:  ”Det är OK, låt oss börja arbeta.”

Företaget startade upp många olika typer av aktiviteter: han lärde sig och arbetade med produktdesign, produktion, kvalitet och upphandling. Sakta producerade fabriken den första produkten, fick det första certifikatet och slutligen den första ordern som värderades till mer än 1 miljon RMB. Med tiden har verksamheten expanderat och välkomnat över 100 nya haltonier.

Tiden går fort och Xiaolin Gu har många fina minnen och erfarenheter från sin Halton-karriär: ”Jag har varit i Korea, Japan, Singapore och Thailand för att leverera tjänster till kunder. Jag är glad att jag löser problemen åt kunden. Som teamledare för projektledning nu ser jag fram emot att dela med mig av min erfarenhet och hjälpa mitt team att uppnå nya framgångar.”