Skip to content

KSA Sykloninen rasvasuodatintekniikka

Mekaaninen rasvasuodatin ammattikeittiöihin

Verrattuna muihin mekaanisiin suodatuslaitteisiin KSA-sykolonisuodattimella on suurin imutehokkuus pienimmällä painehäviöllä. Tehokas rasvasuodatin ehkäisee rasvan kertymistä huuvan ja ilmastointikaton poistoilmakammioiden ja ilmanvaihtokanaviston sisään.

KSA luo kustannustehokkaan ratkaisun ja ihanteellisen esisuodatuksen muita järjestelmiä, kuten Capture Ray™ -teknologiaa, varten.

Vähentää siivouskustannuksia ja energiankulutusta parantaen samalla hygieniatasoa ja paloturvallisuutta.

  • KSA-suodattimet poistavat 95 % 10 µm:n kokoisista hiukkasista kohtuullisella 120 Pa painehäviöllä.
  • Parempi hygienia ja paloturvallisuus poistoilmakammioiden ja ilmanvaihtokanavien vähentyneiden rasvamäärien ansiosta.
  • Pienemmät huolto- ja kunnossapitokustannukset vähäisemmän puhdistustarpeen vuoksi.
  • Alhaisempi melutaso matalan painehäviön ansiosta.
  • Vähentää puhaltimien energiankulutusta tasosuodattimiin verrattuna pienemmän painehäviön ansiosta.
  • Parantaa UV-C Capture Ray ™ -teknologian suorituskykyä korkean imutehokkuuden ansiosta.

KSA-syklonisuodattimet koostuvat pystysuorista kennomaisista profiileista. Ne on suunniteltu avautumaan vain ylhäältä ja alhaalta sekä pakottamaan ilma kiertämään profiilin sisällä. Keskipakoisvoima on tehokas ja jatkuva, mikä on mekanismi, jota perinteiset tasosuodattimet eivät hyödynnä. Hiukkaset puristuvat profiileja vasten, mikä parantaa suorituskykyä. KSA-suodattimet poistavat 95 % 10 µm:n kokoisista hiukkasista kohtuullisella 120 Pa:n painehäviöllä.

KSA-suodattimet poistavat 95 % 10 µm:n kokoisista hiukkasista.

UL (Underwriter Laboratories) on akkreditoinut KSA-suodattimet liekinkestäviksi ja niillä on NSF (National Sanitation Foundation) -luokan hygienia- ja turvallisuushyväksyntä. Ne on asennettu kaikkiin huuviin ja ilmastointikattoihin.

Miksi KSA-suodattimet ovat välttämättömiä Capture Ray -huuville ja -ilmastointikatoille?

UV Capture Ray™ -teknologia neutraloi keskisuuret ja pienikokoiset rasvahiukkaset ja -höyryt. Perinteiset rasvasuodattimet eivät ole verrattavissa Capture Ray™ -teknologian tehokkuuteen keskisuurten ja pienten rasvahiukkasten neutraloinnissa. Tehokas mekaaninen suodatus parantaa Capture Ray™ UV-neutralointiprosessia. KSA-suodattimet ovat tehokkaimpia mekaanisia suodattimia 5-10 µm:n kokoisia rasvahiukkasia vastaan pienimmällä painehäviöllä.

VTT:n suorittamat testit VDI 2052-standardin (osa 1) mukaisesti “Keittiöiden ilmastointilaitteet. Aerosolierottimien sieppaustehon määritys keittiön ilmanpoistojärjestelmissä”

Muut ammattikeittiöiden ilmanvaihtoteknologiat